Výroba

CIDER

Od roku 2019 jsme začali s výrobou CIDERu klasickou metodou dle receptery převzaté z Francie. Aktuálně děláme malovýrobu do 300 lahví ročně s lokalním prodejem. Máme otestované receptury jak pro BRUT, tak i pro DOUX. V roce 2020 jsme navázali partnerství s malovýrobcem s Francie, od kterého jsme...

PĚSTOVÁNÍ JAHOD

V roce 2015 jsme naše malopodnikání rozšíříli o produkci jahod. I přes to, že jsme tento rok výrobu teprve záhajili, zjistili jsme, že jahodám se u nás daří. O jahody byl vysoký zájem a do budoucna jsme se rozhodli, že v jahodách budeme pokračovat a postupně jejich pěstování rozšiřovat. Jahody...

VÝROBA JABLEČNÉHO MOŠTU

Výroba jablečného moštu s názvem Moštík z vlastní produkce jablek. Tento produkt je držitelem národní značky kvality KLASA.

PRODUKCE DOMÁCÍHO MEDU

Chov včel v našich sadech zvyšuje výnosy jablek. Navíc včely produkují vynikající med.